arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Casuïstiek

Beste collega,

Tijdens het voorjaarscongres van de VBTGG en de NVvK, dat op 30 en 31 oktober 2020 zal worden gehouden in de Apenheul in Apeldoorn, is er uiteraard weer de gelegenheid tot het presenteren van een interessante casus uit de bijzondere tandheelkunde.

De casuïstieksessies op vrijdag 30 oktober bieden een mooie gelegenheid om met collega’s interessante tandheelkundige vraagstukken verder uit te diepen. Denk daarbij aan zeldzame syndromen, uitzonderlijke patiënten, afwijkende gebitsontwikkeling of technische tandheelkundige uitdagingen. Per casus zal er 20 minuten worden gereserveerd, inclusief vragen en discussie. De casuspresentaties vinden plaats in een kleine groep en collega’s kunnen elkaar op laagdrempelige wijze ondersteunen en helpen bij het zoeken naar een passende behandelmethode.

Het houden van een dergelijke presentatie is tevens één van de opleidingseisen voor cursisten TA, TG en pedodontologie en een vereiste voor het op peil houden van uw accreditatie als gedifferentieerde tandarts.

Wilt u zich opgeven voor het houden van een casuspresentatie of heeft u nog vragen, dan kunt u mailen naar Armanda Boonstra, lid van de congrescommissie: armandaboonstra@kpnmail.nl.

Meer informatie over het congres kunt u vinden op www.voorjaarscongres.org.

Namens de congrescommissie,

Marjolein van Stiphout en Armanda Boonstra